Cautare

61300 de rezultate pentru "crima din baneasa" (6.39 secunde)
Altfel, in nicio alta cafenea din Bucuresti, cu exceptia Restaurantului Zexe sau unde am eu cafenea la Mall Baneasa, la etajul 1, in cadrul librariei Diverta, acolo gasiti orice cafea doriti, inclusiv Divin incepand de astazi.
O alta propunere sunt sandalele din rafie cu talpa de cauciuc. Gratie benzii frontale realizate din rafie si a talpii de cauciuc de 4 cm, sandalele Navy vor deveni aliatul perfect al acestei veri.
In aceasta toamna, TEX, marca distribuita exclusiv in hipermarketurile Carrefour, iti aduce in prim plan sute de piese vestimentare si accesorii de purtat zi de zi, in trend, versatile si inedite, care nu pot lipsi din garderoba nimanui odata cu venirea noului sezon.
Din Bucuresti Nord spre Mangalia vor fi disponibile, incepand cu data de 15 iunie, doua trenuri directe. Primul este IR 1923, numit si Trenul Tineretului, care pleaca din Capitala la 03,30 dimineata si ajunge la Mangalia 08,00.
Nici la Paris nu e asa scump." • "In 2008 erau facute doar vreo 33 de exproprieri din 93 cate trebuiau facute. ... In 20 de minute se va putea ajunge din Militari in Baneasa, in conditii de trafic normal." • "Oamenii inteleg foarte multe, daca stai sa le explici.
Integrarea europeana va zgudui din temelii viata la tara. ... Fostul consilier local din Techirghiol a declarat ca aceste initiative se bucura de succes, peste 70 de persoane interesandu-se zilnic, numai in Constanta, de modalitatea in care pot intra in posesia rentei.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Intelegem ca si-a facut damblaua prin desantul impardonabil la sedinta de Guvern, dar prin alura pe care incep s-o capete reactiile magistratilor, ca si prin scandarile trupelor de asalt din strada, lucrurile risca sa degenereze spre o confruntare civila.
Din cele trei variante prezentate initial s-a ajuns la una singura, o combinatie intre primele trei.
Automobile Bavaria Group, cel mai mare dealer BMW din Europa Centrala si de Est, a devenit importator al motocicletelor Husqvarna, parte a grupului BMW.
Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu noul sau hit Tata, din 22 aprilie Ruby face un nou pas important in cariera sa artistica si debuteaza pe marile ecrane in interpretarea personajului principal feminin din animatia 3D Un lup printre oi, unde ii va imprumuta vocea senzualei lupoaice Bianca.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna” si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Partidul Social Democrat organizeaza in data de 20 septembrie 2014 o manifestare populara, la Arena Nationala din Bucuresti, pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta la presedintia Romaniei.
PSD a avut si are platite la zi obligatiile convenite in toate contractele de inchiriere cu RAAPPS, deci nu este in pericol de a fi evacuat din sediul central. ... Nu avem nici un sediu pus in vreo situatie dificila din punct de vedere financiar.
BSGP detine 53,1% din actiunile Fabian, in timp ce pentru restul de pana la 64,1% a ajuns la acorduri de preluare.
Aflat cu ceilalti colegi la Bazinul Olimpic din Bacau, unde se arunca in cap de la 3, 5, 7 sau 10 metri, iubita lui, Roxana Stan, traia o drama, cosmarul oricarei mamici. ... Din pacate, a pierdut sarcina.
Cu acest prilej, am avut placuta surpriza de a urmari in avanpremiera secvențe din filmul Alita: ... Pelicula a fost prezentata intr-una din salile superbe ale cinematografului din Baneasa Shopping City.
Ce mall-uri sunt DESCHISE in Capitala pe 1 Ianuarie 2017 In prima zi a anului viitor majoritatea magazinelor, dar si a centrelor comerciale vor fi inchise, exceptie vor face centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall si Plaza Romania, cateva hipermarketuri, dar si cinematografele, care vor functiona dupa un program special, potrivit informatiilor centralizate de News.ro de la retaileri si de la proprietarii centrelor comerciale din Romania.
Au fost puse in discutie subiecte precum declararea averilor, proiect de lege sprijinit de Guvernul Romaniei, "care presupune o prezentare a averilor si intereselor demnitarilor, cea mai transparenta lege de gen din Europa", dupa cum arata Puiu Hasotti.
google-analytics.com